Donaties

Stichting Subglottische Stenose wil bijdragen aan een snellere diagnose en een betere behandeling van patiënten met (idiopathische) subglottische stenose.

Steun ons: word ‘Vriend’ of doneer!

Als je de Stichting Subglottische Stenose een warm hart toedraagt, zijn er verschillende manieren om te helpen:

  • Je kunt Vriend worden voor slechts € 25,- per jaar. Met jouw vaste bijdrage krijgt de stichting meer middelen en daarmee meer invloed.
  • Je kunt aan familie en vrienden vragen om de stichting te steunen (dit kan bijvoorbeeld ook via Facebook, LinkedIn, etc). Iedereen mag Vriend worden of een donatie doen; je hoeft geen patiënt te zijn.
  • Je kunt bij speciale gelegenheden aan anderen vragen om in plaats van een cadeau te geven, een donatie te doen aan de Stichting Subglottische Stenose.
  • Je kunt als vriend méér overmaken dan het minimum van € 25,-.
  • Je kunt snel en gemakkelijk eenmalig een bedrag naar keuze doneren.

Goed om te weten: de stichting staat bij de Belastingdienst geregistreerd als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Je gift is dus fiscaal aftrekbaar. Wil je een factuur voor je donatie? Vraag die dan eenvoudig aan via ons contactformulier.

Wat gebeurt er met je bijdrage?

Elk jaar bepaalt het bestuur in een formele vergadering hoe het totaal aan giften het best kan worden aangewend. Het bestuur rapporteert daarover in haar jaarverslag dat op de website van de stichting wordt gepubliceerd.

Meer informatie?

Op deze pagina lees je meer over de doelen en de activiteiten van de stichting. Misschien wil je eerst meer informatie voordat je besluit contribuant te worden? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.