Donaties

Steun ons: word vriend of doneer!

Als je de Stichting Subglottische Stenose een warm hart toedraagt, zijn er verschillende manieren om te helpen:

  • Je kunt vriend worden voor slechts €25 per jaar. Met jouw vaste bijdrage krijgt de stichting meer invloed en meer middelen.
  • Je kunt aan familie en vrienden vragen om de stichting te steunen. (Dit kan natuurlijk ook via Facebook, Linkedin etc). Men hoeft geen patiënt te zijn om vriend te worden of een donatie te doen.
  • Je kunt bij speciale gelegenheden aan anderen vragen om in plaats van een cadeau te geven, een donatie te doen aan de Stichting Subglottische Stenose.
  • Je kunt als vriend méér overmaken dan het minimum.
  • Je kunt snel en gemakkelijk eenmalig een bedrag naar keuze doneren.

De stichting staat bij de Belastingdienst geregistreerd als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Goed om te weten: je gift is dus fiscaal aftrekbaar. Wil je een factuur voor je donatie? Vraag die dan eenvoudig aan via ons contactformulier.

Wat er gebeurt met je bijdrage

Elk jaar bepaalt het bestuur in een formele vergadering hoe het totaal aan giften het best kan worden aangewend. Het bestuur rapporteert daarover in haar jaarverslag dat op de website van de stichting wordt gepubliceerd.

Eerst meer informatie?

Misschien wil je eerst meer informatie voordat je besluit contribuant te worden? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.