Donaties

Stichting Subglottische Stenose wil bijdragen aan een snellere diagnose en een betere behandeling van patiënten met (idiopathische) subglottische stenose. Onze ultieme droom? Een werkend medicijn voor ISGS-patiënten!

Steun ons: word ‘Vriend’ of doneer!

Als je de Stichting Subglottische Stenose een warm hart toedraagt, zijn er verschillende manieren om te helpen:

  • Word Vriend voor € 25,- per jaar. Met jouw vaste bijdrage heeft de stichting meer middelen en daarmee meer mogelijkheden.
  • Doe een periodieke gift (dit is onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar van de belasting);
  • Ben je patiënt? Vraag aan familie en vrienden om de stichting te steunen (bijvoorbeeld ook via Facebook, LinkedIn, etc). Want iedereen mag Vriend worden of een donatie doen; je hoeft geen patiënt te zijn.
  • Vraag bij speciale gelegenheden aan anderen om in plaats van een cadeau te geven, een donatie te doen aan Stichting Subglottische Stenose.
  • Maak als Vriend méér over dan het minimum van € 25,-.
  • Of doneer eenmalig een bedrag naar keuze.

Goed om te weten: de stichting staat bij de Belastingdienst geregistreerd als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Je gift is dus fiscaal aftrekbaar. Wil je een factuur voor je donatie? Vraag die dan eenvoudig aan via ons contactformulier.

Wat gebeurt er met je bijdrage?

Elk jaar bepaalt het bestuur in een formele vergadering hoe het totaal aan giften het best kan worden aangewend. Het bestuur rapporteert daarover in haar jaarverslag dat op de website van de stichting wordt gepubliceerd.

Meer informatie?

Op deze pagina lees je meer over de doelen en de activiteiten van de stichting. Misschien wil je eerst meer informatie voordat je besluit contribuant te worden? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.