Patiëntengids

Hier vind je de ISGS Patiëntengids. Dit document is een vertaling van de Engelstalige Rough Guide for Beginners die is samengesteld door Catherine Anderson, zelf ook ISGS patiënt. Stichting Subglottische Stenose heeft deze Rough Guide vertaald naar het Nederlands. 

Dit is een gids vóór en dóór patiënten. Zowel de Engelse als de Nederlandse patiëntengidsen zijn nagekeken en geverifieerd door medisch specialisten, toch is wat erin staat géén medisch advies. Dus heb je medische vragen of zoek je medisch advies? Neem dan altijd contact op met een arts die ervaring heeft met ISGS!

Neem rustig de tijd om de informatie uit deze gids tot je te nemen en te laten bezinken. Voor vragen kun je altijd terecht bij je arts óf in de Nederlandstalige Facebookgroep met lotgenoten of app-groep. Je mag ons ook altijd een mailtje sturen. We hopen dat je geholpen bent met deze informatie en wensen je natuurlijk graag een zo goed mogelijke gezondheid! 

Hieronder staat de patiëntengids. Je kunt de patiëntengids vergroten door op het ‘Full screen’ teken erboven te klikken.
Kijk je via je mobiel dan is de patiëntengids via deze link ietsje groter te bekijken.