Save the date: Subglottische Stenose Patientendag 

Pak snel je agenda, want op 23 juni organiseren wij de Subglottische Stenose Patiëntendag 2024 bij het LUMC in Leiden. Het belooft weer een bijzondere en leerzame dag te worden, net als de allereerste grote Patiëntendag in 2022. 

Heb jij een (idiopathische) subglottische stenose (ISGS) en wil je daar graag nog iets meer over weten? Bijvoorbeeld welk onderzoek er wordt gedaan naar ISGS of welke behandelingen er mogelijk zijn? Wil je daarnaast graag lotgenoten ontmoeten en ervaringen met hen uitwisselen? Kom dan zeker naar de Subglottische Stenose Patiëntendag bij het LUMC in Leiden! 

Twee jaar geleden organiseerden wij voor het eerst zo’n zelfde grote patiëntendag in het onderwijsgebouw van het LUMC Leiden, met zo’n 46 aanwezige patiënten plus introducées. Nooit eerder kwamen zoveel ISGS-lotgenoten bij elkaar. Een inhoudelijk verslag van de Patiëntendag 2022 van 2 jaar geleden kun je hier teruglezen.  

Nieuw programma 

Voor de Patiëntendag 2024 maken we op dit moment een nieuw programma, zodat iedereen die twee jaar geleden al aanwezig was, opnieuw een interessante dag zal beleven. Zodra we meer over het programma kunnen vertellen, delen we dat uiteraard met jullie. We kunnen nu wel alvast delen dat er weer veel ruimte is voor contact met lotgenoten, dat er weer meerdere artsen aanwezig zullen zijn (zo waardevol!) en dat wij (vanuit de stichting) samen met hen zorgen voor een inhoudelijk sterk en interessant programma! 

Praktische informatie 

Wat: Subglottische Stenose Patiëntendag 2024 
Datum: zondag 23 juni 2024 
Tijd: naar verwachting tussen 10.30 en 16.00 uur 
Voor wie: voor ISGS-patiënten en introducé (bijv. partner/familielid)
Locatie: LUMC Leiden, onderwijsgebouw (op korte loopafstand vanaf Leiden Centraal) 

Vooraanmelden 

Je kunt je nu nog niet inschrijven voor de Patiëntendag, maar je kunt ons wél alvast laten weten als je interesse hebt:  

  • Vul dit formulier in, dan houden wij je op de hoogte van het programma en wanneer je je kunt inschrijven.
  • Reserveer zelf alvast 23 juni in je agenda, dan weet je zeker dat je er bij kunt zijn!
  • Schrijf je ook meteen in voor onze nieuwsbrief, als je op de hoogte wil blijven van ontwikkelingen op het gebied van ISGS.

Vragen of suggesties? 

Heb je nog vragen of suggesties? Of wil je bijvoorbeeld iets betekenen in de organisatie (vrijwilligers zijn zeer welkom)? Of ben/ken je iemand die een stukje van het event kan sponsoren? Laat het ons weten via het contactformulier of via subglottischestenose@gmail.com!  

We gaan er weer een fantastische dag van maken met elkaar! Wij kijken er zelf in elk geval alvast enorm naar uit. Hopelijk tot de 23 juni!

Hartelijke groet van Cara, Gea, Hilda & Manouk
Bestuursleden van Stichting Subglottische Stenose


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>