Uitnodiging: online lotgenotenbijeenkomst

Beste allemaal,

Op zaterdag 14 oktober van 10:00-11:30 uur organiseren wij een online lotgenotenbijeenkomst! Het wordt een informele online bijeenkomst waarin we met elkaar kunnen kennismaken en ervaringen uitwisselen. Er is vooraf geen specifiek thema bedacht, maar we horen het graag als er behoefte is aan informatie over een bepaald onderwerp. 

Klik hier om naar het formulier te gaan waarmee je je aanmeldt voor de online lotgenotenbijeenkomst. We vragen ook informatie over je woonplaats en het ziekenhuis waar je in behandeling bent. Dit vragen we uitsluitend zodat we eventueel patiënten uit het dezelfde regio/hetzelfde ziekenhuis, of met dezelfde interesses, tijdens de bijeenkomst bij elkaar kunnen zetten. We gebruiken de informatie nergens anders voor. 

Na je aanmelding ontvang je te zijner tijd per mail alle praktische informatie en een link naar de Google Meet (het programma waar we dit in organiseren). 

Alvast bedankt voor je aanmelding en hopelijk tot de 14e!

Hartelijke groeten,

Cara, Gea, Manouk en Hilda,
Stichting Subglottische Stenose


P.S. Nog even iets anders: ben jij ook een Vriend van de Stichting? Help ons dan om in aanmerking te komen voor subsidie van het Ministerie van VWS! Het enige wat je hoeft te doen is jouw administratieve gegevens aan te vullen via dit formulier. We hebben o.a. je adres en IBAN nodig, maar die gebruiken we verder niet. Dat zullen we sowieso nooit doen zonder je vooraf te informeren en om jouw expliciete toestemming te vragen. Bedankt alvast! 

Ben jij nog geen Vriend van de stichting, maar wil je ons wel steunen? Op deze pagina vind je meer informatie over hoe je dat kunt doen! We zijn Vrienden nodig om tot de 100 te komen die nodig zijn om subsidie te krijgen: je aanmelding is dus zeer welkom 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>